Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoți care au dat tunuri în zece județe, săltați de poliție: Furau la greu din magazine și agenții de pariuri

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii au destructurat o reţea de hoţi din magazine şi agenţii de pariuri care acţiona în zece judeţe. Patru dintre suspecţi au fost prinşi în flagrant, după ce au furat din trei firme din Giurgiu. ”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au documentat activitatea infracţională a unei grupări, specializate în furturi din societăţi comerciale”, anunţă, joi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că persoanele care ar fi comis o faptă de furt, la data de 12 ianuarie, în localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, sunt membrii unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi din magazine şi agenţii de pariuri, care acţionau în 10 judeţe.

Judeţele în care au comis furturi sunt Ilfov, Călăraşi, Giurgiu, Dâmboviţa, Olt, Argeş, Prahova, Teleorman, Vâlcea şi Buzău.

”În perioada 12 ianuarie 2023 – până în prezent, persoanele bănuite ar fi pătruns, pe timp de noapte, prin efracţie, în mai multe societăţi comerciale, de unde ar fi sustras bani, ţigarete şi băuturi. În noaptea de 28 februarie spre 1 martie, la ora 2.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov i-au depistat, în flagrant delict, în localitatea Jilava, judeţul Ilfov, pe cei 4 bărbaţi, după ce aceştia ar fi pătruns prin efracţie în 3 societăţi comerciale, din judeţul Giurgiu, de unde ar fi sustras mai multe baxuri cu ţigarete (aproximativ 1.100 de pachete), băuturi alcoolice, precum şi bani din casele de marcat”, a mai precizat sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, unul dintre cei 4 bărbaţi era urmărit la nivel naţional.

”La comiterea celor 3 infracţiuni de furt calificat, persoanele bănuite ar fi folosit un autovehicul, pe care ar fi montat plăcuţe cu numere de înmatriculare sustrase anterior”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au menţionat că, miercuri, au fost făcute 5 percheziţii, la punctul de lucru al unei persoane fizice autorizate şi domiciliile celor 4 bărbaţi, unde au fost descoperite mai multe probe şi un autoturism, care ar fi fost folosit la comiterea de infracţiuni.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.