Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoți de cablu de telecomunicaţii `interceptați` de anchetatori chiar după o lovitură - Au furat aproape 500 de metri de fir

economica.net
cabluri
Potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi, vineri noaptea, în jurul orei 1,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bereşti au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că persoane necunoscute au sustras bucăţi de cablu de la reţeaua de telecomunicaţii din extravilanul localităţii Puricani.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că, pe aliniamentul DC 5, de pe raza localităţii Puricani, cablurile de la reţeaua de telecomunicaţii au fost secţionate şi sustrase, pe o distanţă de aproximativ 500 de metri. În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, de 24 şi 44 de ani, primul din judeţul Buzău, iar cel de-al doilea din oraşul Bereşti.

În jurul orei 3,30, autoturismul cu care aceştia se deplasau a fost interceptat în trafic, cei doi bărbaţi fiind conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

Odată cu depistarea lor, au fost recuperate şi cablurile sustrase, ascunse într-un imobil nelocuit, de pe raza localităţii Mânzăteşti, din judeţul Vaslui, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.