Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoții care au furat pistolul unui ofițer SRI au zeci de lovituri la activ: Casa unui celebru manelist a fost spartă

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Hoții care au spart casa unui ofițer SRI au zeci de lovituri la activ. Un celebru manelist s-a aflat printre victimele lor, hoții dând zeci de spargeri de locuințe.

Manelistul Cristi Mega a fost prădat, înainte de sărbătorile de iarnă

„Eram plecat în SUA atunci când s-a petrecut jaful. Colegul meu din orchestră a primit un telefon, că mi s-a spart casa. Familia mea era acasă, în România. Pericolul meu a fost ca ei să nu fie în casă. Șoferul meu și-a dat seama, a văzut ușa din spate deschisă, a sunat-o pe soția mea. A întrebat-o dacă a fost acasă, ea a zis nu. S-au alarmat toți. Șoferul n-a intrat în casă din prima, să se amestece urmele.

După care, m-au anunțat (n.r – colegii de trupă), m-am zăpăcit. Aveam obiecte scumpe, însemnând ceasuri. Prejudiciul a fost imens, printre care și un ceas de 20.000 de euro pe care nu am apucat să-l achit. A venit Poliția, DIICOT.

Hoții nu-i cunosc, n-am auzit de ei. Eu nici acum nu știu dacă a fost pont sau nu, 100%. Au mers la sigur, așa cred. Din câte aflasem, intraseră pe ușa din spate. S-au dus direct înainte, au urcat scările, s-au dus la țintă. Le aveam la liber (ceasurile), în camera mea de dressing. Casa nu are alarmă, eu nu prea locuiam, mai mult stăteam la apartament. Camere de luat vederi erau, dar au oprit curentul. Panoul de curent nu-l am în interior, e în afara curții.

Sunt prinși, din câte știu. Sunt cei care au spart și casa domnului de la SRI. Nu am recuperat nicio parte din prejudiciu, unul am înțeles că e fugit. La amanet ei băgaseră alte bijuterii, din casa domnului de la SRI.

Patru băieți ar fi fost în bandă. Trei au fost prinși, unul ar fi în Belgia. Nu mai am gânduri că-mi voi recupera prejudiciul. Nu erau bani cash. În cameră la mine aveam un seif, măricel, greu, aveam 20 de lei în el. A fost cărat de acolo… aveam o hârtie de 20 de lei, că-mi era drag de ea. Asta m-a speriat, să nu fi fost copiii și soția în casă”, a dezvăluit Cristi Mega, în emisiunea moderată de Dan Capatos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.