Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoţii i-au spart casa unui preot: Au rămas uimiți de câți bani avea omul Domnului

hoti spargere

Jaf şocant la o casă parohială din România. Hoţii au dat o lovitură uluitoare. Casa parohială a preotului ortodox Claudiu Iacob din judeţul Bihor a fost jefuită, în timp ce parohul şi familia sa se aflau la biserică, la slujba religioasă.

Citește și: Semnal de alarmă! Apa îmbuteliată, la preț de MARMURĂ! Ce pregătesc mai-marii statului

Preotul este convins că hoţii au acţionat la pont şi i-au urmărit înainte să comită fapta, pentru a le afla programul. "Înainte cu o săptămână, soţia a văzut o maşină, un Golf 3 cu geamuri fumurii, care s-a îndreptat până la cimitir, unde s-a întors şi a încetinit în dreptul casei. Era o bărbat cu capişonul tras peste cap la volan, iar în dreapta lui o altă persoană care s-a uitat insistent spre casă. Duminică, maşina a fost văzută din nou, de o enoriaşă, parcată lângă cimitir, aproape de casa parohială", a povestit părintele Iacob, conform observator.tv.

Citeşte şi: Replică DURĂ de la Bruxelles, după ce SUA ne-au dat ORDINE: 'România nu e anexa nimănui, procesul legislativ trebuie să continuie'

Hoţii au intrat în casa parohială forţând un geam cu levierul şi au luat numai portmoneele, cu bani, carduri, acte şi bijuteriile, dar numai pe cele mai valoroase, din aur. "Am găsit urmele de la levier şi de la picioare, pe perete şi pe pervaz. Din casă nu au luat lucruri mari, doar portmonee, bani şi bijuterii. Şi pe acelea, le-au ales. Le-au luat pe cele de aur, iar pe cele de argint le-au lăsat", spune preotul.

Din nefericire, în portmonee se aflau şi codurile de acces pentru carduri, aşa că, până să se descopere furtul, hoţii au reuşit să golească unul din conturile familiei. Paguba provocată de hoţi se ridică la circa 2.000 euro, o mare parte din bani fiind destinaţi chiar pentru montarea unor sisteme de supraveghere în biserică Poliţiştii au declanşat deja cercetările, însă deocamdată autorii nu au fost prinşi, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.