Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hristo Zlatinski pleacă de la FCSB: Bulgarul s-a săturat de banca de rezerve așa că și-a reziliat contracut cu 6 luni mai repede

www.prosport.ro
FCSB

Hristo Zlatinski, unul dintre oamenii esenţiali ai Craiovei în urmă cu două sezoane, şi-a reziliat, în această după-amiază, contractul cu FCSB, după o discuţie prelungită cu oficialii vicecampioanei. Bulgarul a rezistat la echipa lui Becali doar o jumătate de an, potrivit mediafax.

Citește și: Întâlnire Firea - Stănescu - Neacșu - Petrea: În #echipă

Bulgarul în vârstă de 34 de ani, fost căpitan la Universitatea Craiova, semnase la finalul lunii august 2018, din postura de liber de contract, cu gruparea patronată de George Becali după ce Devis Mangia, antrenorul formaţiei oltene, îl trecuse pe linie moartă.

Cotat la 300.000 de euro, Zlatinski a jucat la vicecampioana României doar cinci partide, trei în campionat şi două în cupă, şi mai avea contract cu echipa situată acum pe locul secund în Liga 1 Betano doar până pe 30 iunie 2019.

Zlatinski nu a reuşit să-l convingă nici pe Nicolae Dică, dar nici pe Mihai Teja, actualul antrenor al roş-albaştrilor, astfel că s-a ajuns la o soluţie optimă pentru ambele părţi. Din informaţiile ProSport, Zlatinski a mai primit trei salarii din contract.

"Zlatinski? Nici n-ai cum să-l dai. Îi voi da nişte bani, dar nici nu mai are unde să se ducă. Nu ştiu, poate prin Arabia, el nu mai poate schimba echipa în Liga 1", spunea George Becali, în decembrie, potrivit Digisport.

FCSB se bazează pe patru fotbalişti care pot evolua mijlocaşi centrali: Mihai Pintilii, Dragoş Nedelcu, Lucian Filip şi Ovidiu Popescu.

Rămas liber de contract după despăţirea de Craiova, Zlatinki a fost pe lista de transferuri a lui Dinamo. Când a aflat, însă, Gigi Becali a intervenit şi l-a deturnat pe mijlocaşul bulgar din drumul spre "Ştefan cel Mare". Bogdan Bălănescu a confirmat în decembrie, la ProSport LIVE, "schema" latifundiarului.

"Şi pe Zlatinski l-a transferat doar ca să nu îl ia Dinamo. Lui Zlatinski i-am dat un telefon să vină la noi, Gigi Becali a aflat, l-a transferat şi acum nu ştie cum să scape de el", a declarat Bogdan Bălănescu, oficialul lui Dinamo, într-o intervenţie telefonică la ProSport LIVE.

Mijlocaşul central a cucerit două titluri în Bulgaria cu Ludogoreţ (2014 şi 2015), Cupa şi Supercupa în 2014, respectiv 2015. În România, Zlatinski deţine în palmares Cupa câştigată cu Craiova în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.