Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HUAWEI Mate 50 Pro - fotografia făcută cu telefonul mobil la cel mai înalt nivel

Huawei
HUAWEI Mate 50 Pro

Fotografii perfecte în orice condiții de lumină? Imagini clare chiar și când dai zoom? Descoperă HUAWEI Mate 50 Pro, noul vârf de gamă al Huawei, care stabilește o premieră mondială: este primul smartphone din lume cu o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, pentru imagini impecabile în orice condiții de lumină și surprinderea perfectă a detaliilor.

Cu performanțele unei camere foto profesionale și un design inedit, HUAWEI Mate 50 Pro  aduce la nivelul degetelor tale cele mai noi tehnologii pentru fluidizarea interacțiunilor zilnice și simplifică navigarea.

content-image

HUAWEI Mate 50 Pro - fotografia făcută cu telefonul mobil la cel mai înalt nivel

Luminozitatea imaginii, detaliile de lumini și umbre, precum și temperatura corectă de culoare sunt acum surprinse perfect de camera Ultra Aperture de 50 MP, cu diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri. Diafragma inteligentă se ajustează automat pentru a-și potrivi dimensiunea cu peisajul, dar și cu scenariul de fotografiere identificate în modul Auto pentru o calitate remarcabilă a fotografiei în orice condiții de lumină. Modul de Noapte este, astfel, mult îmbunătățit, chiar și pentru mediile slab iluminate.

Iubitorii de fotografie vor putea surprinde chiar și scenele îndepărtate în cel mai mic detaliu cu ajutorul camerei periscop cu Zoom de până la 200X. Camera Macro cu unghi larg mărește detaliile minuscule și evidențiază chiar și obiectele la dimensiuni foarte mici ca picăturile de rouă sau firele subțiri de iarbă. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă înregistrare video macro, dar și macro picture-in-picture (PiP), pentru a reda cu precizie scenele în mișcare.

HUAWEI Mate 50 Pro vine cu un design inedit și protecție înaltă

HUAWEI Mate 50 Pro reușește să seteze un nou standard în design mulțumită inserțiilor în relief Clous de Paris și o atenție ireproșabilă pentru detalii. Noul smartphone vine cu două tipuri diferite de carcasă pentru spate, o variantă din sticlă și una din piele vegană. Varianta din sticlă este disponibilă în două culori, argintiu și negru, pentru un finisaj elegant, iar cea din piele vegană într-o culoare vie de portocaliu, inspirată din razele soarelui.

Versiunea Mate 50 Pro Orange din piele vegană este primul smartphone care a obținut o certificare de 5 stele din partea SGS Elveția, pentru un grad înalt de durabilitate. HUAWEI Mate 50 Pro dispune și de certificare IP68 pentru rezistența la apă la o adâncime de până la 6 metri, suportând cu ușurință mediile umede și praful.

content-image

Performanța noului smartphone este substanțial crescută

Tehnologia de ultimă generație cu care este echipat noul HUAWEI Mate 50 Pro îi permite utilizatorului să facă multi-tasking fără întreruperi și îmbunătățește calitatea jocurilor video chiar și la un nivel ridicat de cadre. Utilizatorii se bucură de mai mult spațiu pentru fotografii și videoclipuri prin eliminarea automată a fișierelor duplicat și comprimarea aplicațiilor utilizate mai rar.

HUAWEI Mate 50 Pro este primul dispozitiv care rulează pe EMUI 13, fluidizând interacțiunile zilnice prin navigarea simplă cu o singură atingere.

Aplicațiile din AppGallery și GSpace ajută utilizatorii să se bucure de funcțiile performante

AppGallery s-a clasat în top 3 platforme de aplicații la nivel global, cu 147% mai multe aplicații integrate în 2021 și 580 de milioane de utilizatori activi lunar. Este un ecosistem inteligent și inovator care le permite dezvoltatorilor de aplicații să creeze experiențe unice pentru utilizatori.

AppGallery este intuitiv și ușor de folosit, iar cu ajutorul ecosistemului HMS interconectat, utilizatorii pot avea o experiență îmbunătățită și continuă pe toate dispozitivele Huawei, fără a-și întrerupe procesul creativ. Oferă un număr mare de aplicații de calitate superioară în numeroase domenii, lucrând îndeaproape cu cei peste 5,75 milioane de dezvoltatori pentru a le oferi utilizatorilor beneficii unice și oferte personalizate, cât și o experiență plăcută de utilizare.

Mai multă protecție pentru utilizatori

AppGallery asigură securitatea datelor private printr-un proces riguros de verificare, monitorizare, certificare și reinspectare, ce identifică și izolează de la sursă aplicațiile periculoase, care pot conține viruși. În plus, AppGallery rulează zilnic verificări de securitate pentru a detecta eventualele nereguli de siguranță.

Sistemul de clasificare a aplicațiilor AppGallery asigură descărcarea în siguranță a aplicațiilor pentru minori. Părinții au disponibilă și funcția “Memento pentru părinți” prin care copiii pot folosi dispozitivele Huawei fără intruziunea unor aplicații nepotrivite sau neintenționate.

AppGallery oferă un număr mare de aplicații pentru numeroase domenii ale vieții

content-image

Utilizatorii își pot gestiona cu ușurință finanțele, având acces la aplicații fintech de la companii globale, până la startup-uri, precum Revolut, New Raiffeisen, George Romania sau BT Pay. Își pot gestiona ușor diferitele aspecte ale vieții prin aplicații, cum ar fi Tinder, Viber, Bolt Food sau Lidl Plus sau se pot distra și urmări programele preferate cu Voyo, TikTok, AntenaPlay sau Huawei Video. AppGallery le mai oferă utilizatorilor hărți performante și aplicații de navigare sau călătorie precum Petal Maps, Trip.com, Agoda sau Ryanair.

Ce preț are noul HUAWEI Mate 50 Pro și unde poate fi comandat

HUAWEI Mate 50 Pro poate fi comandat online pe HUAWEI Store și vine la prețul recomandat de 5.999 RON pentru variantele Black și Silver cu 256 GB ROM și 6.499 RON pentru varianta Orange cu 512 GB ROM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.