Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Huddersfield este prima echipa retrogradată matematic din Premier League

Premier League

Huddersfield Town, echipa pregătită de Jan Siewert, este prima formație retrogradată matematic din Premier League, cu șase partide înainte de încheierea sezonului potrivit mediafax.

Ultima clasată a pierdut, sâmbătă, pe terenul lui Crystal Palace, scor 0-2 și a rămas cu 14 puncte acumulate în 32 de puncte. Burnley, ocupanta ultimului loc salvator din Premier League, a învins-o pe Wolves, scor 2-0, astfel că a acumulat 33 de puncte, cu șase etape înainte de final.

Astfel, Huddersfield se va întoarce în Championship, după două sezoane petrecute în Premier League. În stagiunea 2017/2018, trupa condusă pe atunci de David Wagner a încheiat pe locul 16, cu 37 de puncte. Managerul german a fost schimbat la începutul acestui an cu Jan Siewert, care nu a reușit să o redreseze pe Huddersfield. Acesta a înregistrat opt înfrângeri și o victorie de la numirea în funcție.

În ultimele șase etape din acest sezon, Huddersfield le va întâlni pe Leicester, Tottenham, Watford, Liverpool, Mancheser United și Southampton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.