Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunedoara: Fata de 16 ani confirmată cu coronavirus este fiica bărbatului deja internat vineri; mama ei a fost testată, rezultatul fiind negativ

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus otopeni epidemie gripa virus boala

Fata de 16 ani din judeţul Hunedoara confirmată, sâmbătă, cu coronavirus, este fiica bărbatului din acest judeţ internat cu COVID-19 la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Mama fetei a fost testată, iar rezultatul a fost negativ.

"Probele prelevate de la fiica bărbatului în vârstă de 45 de ani, din judeţul Hunedoara, confirmat ieri cu infecţie cu COVID 19, au indicat, astăzi, prezenţa virusului de tip nou Corona COVID 19. Analizele au fost efectuate la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Tânăra, în vârstă de 16 ani, este asimptomatică şi va fi internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, conform procedurilor”, se arată într-un comunicat de presă, de sâmbătă, al Centrului judeţean de comunicare şi informare publică Hunedoara.
De la sosirea în ţară, din Italia (zona Lombardia), în 26 februarie, întreaga familie s-a izolat la domiciliu.
Tatăl fetei este în continuare sub supraveghere medicală la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” Timişoara şi nu prezintă simptome, având o stare generală bună.
În cazul celui de-al treilea membru al familiei, respectiv mama, rezultatele analizelor au fost negative. Conform procedurilor, aceasta va rămâne în continuare izolată la domiciliu, fiind monitorizată zilnic de către personalul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Hunedoara.
Alte două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate sâmbătă, astfel că numărul total al persoanelor depistate cu acest virus a ajuns la 11 la nivel naţional. Cele două noi cazuri sunt la o fată de 15 ani din Timişoara şi la o altă adolescentă de 16 ani, din Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.