Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunedoara: Poliţia continuă cercetările în cazul bărbatului găsit decedat lângă un bar dintr-un sat

facebook.com
politia

Poliţiştii din judeţul Hunedoara continuă cercetările în cazul bărbatului de 62 de ani care a fost găsit decedat, noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o stradă din localitatea Dâncu Mare, după ce victima se certase cu o altă persoană într-un bar din sat, necropsia efectuată de medicii legişti arătând că moartea a survenit din cauze naturale, potrivit Agerpres.

Bărbatul de 54 de ani cu care victima ar fi avut un conflict în barul din localitate a fost audiat în cursul zilei de sâmbătă.

"În urma rezultatelor necropsiei cu privire la moartea suspectă a bărbatului în vârstă de 62 de ani, găsit aseară (vineri seara - n.r.) în stare de inconştienţă, în localitatea Dâncu Mare, comuna Mărtineşti, s-a stabilit că decesul a survenit din cauze naturale, nefiind suspiciuni de comitere a niciunei infracţiuni. Poliţiştii continuă cercetările în ceea ce priveşte lămurirea tuturor aspectelor", a informat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Carla Strujan.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi ucidere din culpă, urmând să fie stabilite, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs fapta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.