Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunger Games preia conducerea box office-ului nord-american

jocurile foamei hunger games

Ultimul episod al seriei 'Hunger Games' - o versiune post-apocaliptica a jocurilor romane de circ combinata cu o revolta populara - a cucerit box office-ul nord-american de la lansarea sa pe ecrane, fara sa constituie o mare surpriza. Filmul a obtinut 101 de milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii ale agentiei Exhibitor Relations, citata de AFP.

Totusi apetitul publicului pentru aventurile lui Jennifer Lawrence, alias Katniss Everdeen în film, pare sa fi ajuns la satietate, 'Hunger Games - Mockingjay part 2', a avut cel mai slab debut dintre toate celelalte filme ale seriei care a fost lansata în 2012, subliniaza revista de specialitate Entertainment Weekly.

Al doilea film al sagai a strâns peste 158 de milioane de dolari cu primul episod, 'Hunger Games: Catching Fire', care a avut încasari de peste 121 de milioane de dolari la lansare, reaminteste revista.

Totusi Katniss s-a dovedit o adversara redutabila chiar si pentru James Bond, care s-a multumit cu locul al doilea în top cinema. 'Spectre' a strâns doar 14,6 milioane de dolari în acest weekend, în total 153,7 de milioane în trei saptamâni de la lansare.

Agentul 007 devanseaza însa 'Snoopy et les Peanuts', micutul câine visator din filmul de animatie care a reusit în trei saptamâni sa aiba încasari de 12,8 milioane de dolari (98,9 milioane de dolari în total).

'The night before', o comedie despre trei prieteni care merg la New York pentru traditionala petrecere de Craciun a ocupat locul patru. Acest film al lui Jonathan Levine, cu Seth Rogen printre protagonisti, a strâns 10,1 milioane de dolari în acest weekend.

Filmul 'Secret in Their Eyes' a avut un debut destul de modest, pe locul 5, cu 6,6 milioane de dolari în pofida prezentei unor supervedete ca Julia Roberts si Nicole Kidman si a faptului ca este o reeditare a filmului argentinian 'El Secreto de Sus Ojos' (Oscar pentru cel mai bun film strain în 2010).

Pe locul sase s-a clasat 'Love the Coopers' cu 3,9 milioane de dolari în a doua saptamâna, cu 14,9 milioane în total.

'The Martian', sau cum sa supravietuiesti singur pe Planteta Rosie, a avut încasari de 3,7 milioane de dolari, cumulând în total 213 de milioane de dolari în opt saptamâni de la lansare.

Pe locul 8 s-a clasat 'Spotlight' cu Michael Keaton si Mark Ruffalo, care prezinta dezvaluirile ziarului Boston Globe despre scandalul de pedofilie din Biserica Catolica, cu încasari de 3,6 de milioane de dolari saptamâna aceasta si 5,9 milioane de dolari în trei saptamâni de la difuzare.

Pe 9 se afla filmul 'The 33', povestea celor 33 de mineri chilieni ramasi blocati în subteran timp de 69 zile. În pofida prezentei lui Juliette Binoche si a lui Antonio Banderas, încasarile au fost slabe: 2,2 milioane de dolari (9,9 milioane în doua saptamâni)

Pe ultimul loc s-a clasat 'Bridge of Spies' al lui Steven Spielberg cu Tom Hanks în rolul principal (2 milioane de dolari, 65,1 milioane de dolari în 6 saptamâni de la lansare).

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.