Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hyundai Motor intenționează să investească 51,81 miliarde dolari pentru dezvoltarea vehiculelor electrice

facebook.com
lobby bani

Hyundai Motor intenționează să investească 51,81 miliarde dolari, între 2020 și 2025, a declarat compania miercuri, o treime din cheltuieli fiind dedicate vehiculelor electrice și autonome, anunță Reuters, potrivit Mediafax.

Producătorul auto sud-coreean a prezentat o foaie de parcurs „Strategia 2025” care prevede cheltuieli medii anuale de 8,3 miliarde de dolari, peste cele din anii precedenți.

„Anunțul și obiectivele de investiții sunt pline de cuvinte bune, dar fără rezultate reale”, a spus Lee Han-joon, analist la KTB Investment & Securities. „Planul în sine nu a fost unul uimitor.”

Hyundai Motor are în vedere, de asemenea, dezvoltarea de mașini zburătoare, care ar putea fi comercializate înaintea celor mai avansate autovehicule autonome, a declarat vicepreședintele executiv, Euisun Chung.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Asigurarea supraviețuirii este o sarcină esențială pentru companiile auto, întrucât trecerea industriei către tehnologia cu emisii zero și autonomie necesită investiții masive la un moment de pîntr-un moment în care profiturile suferă din cauza încetinirii creșterii, a declarat Hyundai într-o prezentare către investitori.

Hyundai și-a stabilit un termen ambițios, până în 2025, pentru a se plasa în primii trei producători din lume de vehicule pe baterii și celule de combustibil, cu vânzări anuale de 670.000 de vehicule electrice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.