Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și-a rupt în bătaie tatăl și a amenințat că îl omoară pentru pentru că nu l-a lăsat să facă duș

Un bărbat din județul Tulcea, beat, este acuzat că l-a înjurat, îmbrâncit și amenințat cu moartea pe tatăl său pentru că nu l-a lăsat să facă duș.

Jandarmii tulceni au fost chemați miercuri să intervină într-un caz de violență, scrie mediafax.ro.

Citește și: Medicul Virgil Musta: ‘Există riscul ca tulpina noastră să sufere mutații genetice. Situația nu este foarte bună, trebuie să luăm măsuri rapide’

Un bărbat a declarat că marți seară, fiul său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit agresiv atât verbal, cât şi fizic, adresându-i expresii jignitoare şi ameninţându-l cu moartea. Bărbatul a povestit că fiul său l-a îmbrâncit, a încercat să-l lovească, timp în care, încercând să se apere, s-a lovit în tocul uşii, astfel provocându-şi mai multe echimoze pe ambele antebraţe. Bărbatul a adăugat că s-a refugiat în dormitor, însă fiul său, într-un exces de furie, a trântit uşa de la baie și a spart geamul uşii.

În zorii zilei, fiul bărbatului a început din nou să ţipe la tatăl său, să trântească uşile apartamentului, ameninţându-l cu moartea.

Citește și: Judecătorul Adriana Stoicescu: Ne-am lăsat călcați în picioare pentru o brânză topită și o sticlă de cola. Ne-am lăsat jefuiți doar pentru a fura puțin și noi, pe lângă ei

Jandarmii au luat legătura cu fiul acestuia, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a declarat că toate neînţelegerile au pornit de la faptul că tatăl lui i-a interzis să facă un duş, deoarece apartamentul este al lui.

Bărbatul a spus că neînţelegerile sunt mai vechi, pentru că tatăl său îi încalcă drepturi în locuinţa comună.

Pe numele bărbatului de 45 de ani a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Citește și: Florin Cîțu, despre o eventuală demitere a lui Vlad Voiculescu la cererea lui Klaus Iohannis și a PNL: ‘Evaluarea se face pe baza rezultatelor. Fiecare minister are obiective clare în programul de guvernare’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.