Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și-a trimis Vladimir Putin o sosie în Ucraina? Imaginea care îl dă de gol pe liderul de la Kremlin - FOTO

alarabiya.net
Vladimir Putin Kremlin

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a efectuat o vizită la Mariupol, în Ucraina. Anton Gerashchenko, înalt oficial de la Kiev, susține că liderul rus nu a fost prezent, iar în locul său a fost trimisă o sosie.

Gherahenko a publicat o imagine cu bărbia lui Vladimir Putin. Acesta apare schimbat, iar bărbia liderului rus este ”căzută”. "Ce se întâmplă cu bărbia ta, Putin?".

"Se pare că în ultima vreme make-up artiștii săi (adică pentru recentele deplasări ale liderului rus în Crimeea și Mariupol) au trebuit să lucreze cu o copie de calitate destul de slabă, nici măcar o dublură, ci copia sa. Mă întreb care dintre ele a fost reală?", a ironizat consilierul ministrului de Interne al Ucrainei.

Ucrainenii susțin că Vladimir Putin ar avea 3 sosii ”oficiale”, dar nimeni nu știe exact câte sunt.

„Eu personal nu sunt un „expert în Putin”, să spunem așa. Dar, pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care personal le observ imediat. Câți sunt cu adevărat – trebuie doar să avem mai multe informații”, a afirmat Budanov.

content-image

Specialiștii în Putin arată că s-a folosit o sosie

Canalul Telegram General SVR, care urmărește informații despre război din interiorul Rusiei, arată că Vladimir Putin a folosit o sosie pentru vizitele din Mariupol și Crimeea.

"Informația din resursele Kremlinului conform căreia Vladimir Putin a vizitat Crimeea și Mariupol NU este adevărată. În Crimeea, o sosie a președintelui a fost remarcată într-o vizită scurtă și doar de dragul unei ședințe foto video", au spus ei.

De asemenea, ei susțin că presupusei dubluri a lui Putin i-a fost "interzis să poarte conversații semnificative și să organizeze întâlniri lungi, temându-se de jena sau de o altă greșeală a dublurii".

Mai jos imagini cu Vladimir Putin la Mariupol publicate de presa din Rusia:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.