Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și-a văzut MOARTEA! Fostul șef al lui Dinamo, implicat într-un accident ÎNFIORĂTOR: 'M-am rostogolit de două ori. M-au scos pe geamul din spate'

Cristian Bobar, preşedintele CSM Reşiţa, a fost aproape de o tragedie chiar înainte de Crăciun. Conducătorul echipei de pe locul 17 din Liga 2 a fost, marţi, 24 decembrie 2019, victima unui accident rutier petrecut în apropiere de Haţeg.

Bobar a avut mare noroc şi a scăpat teafăr după ce maşina pe care o conducea a fost lovită frontal de o alta, intrată pe contrasens. Preşedintele echipei CSM Reşiţa se afla la volanul maşinii sale, marţi după-amiază, pe Drumul Naţional 68, în judeţul Hunedoara, în apropierea localităţii Zeicani, când se îndrepta spre Reşiţa şi şoferul unui autoturism care a efectuat o depăşire a intrat pe contrasens. Impactul cu maşina condusă de Bobar a fost violent, însă, din fericire pentru persoanele implicate în accident, nimeni nu a fost rănit grav.

Citește și: DNA i-a servit-o pe tavă! Ludovic Orban a executat-o fără să stea pe gânduri

După impact, autovehiculul în care se afla conducătorul clubului din Liga 2 a ricoşat în afara carosabilului, unde s-a rostogolit de două ori. Cristian Bobar a tras o sperietură serioasă. ”Am avut mare noroc că nu au fost pomi pe margine şi nu m-am izbit de ei, m-am rostogolit de două ori. M-au scos pe geamul din spate. La început nu am simţit dureri, dar acum mă dor toate. Dumnezeu a fost cu mine, nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva.” , a declarat Bobar pentru digisport.ro.

Cristian Bobar a activat în cariera de conducător la FC Şcolar Reşiţa, CS Ştefăneşti, Dinamo, ASA Târgu Mureş, CNS Cetate Deva, CFR Cluj, iar acum este la CSM Reşiţa, club care după 21 de etape desfăşurate în acest sezon al Ligii 2 se află pe poziţia a 17-a, retrogradabilă.

Citește și: Se zdruncină magistratura după cazul Țăndărei! I se solicită să-și facă harakiri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.