Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'I-am bătut pe cei de la FCSB chiar atunci când trebuia - În seara asta a făcut diferenţa atitudinea fiecărei echipe', spune Cicâldău

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam stadion CSU Craiova

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-1, că diferenţa a fost făcută de atitudinea jucătorilor şi că pentru craioveni urmează trei “finale”, potrivit news.ro.

“I-am bătut chiar atunci când trebuia. Mai avem trei finale. Va fi din ce în ce mai greu. Trebuie să uităm acest meci, pentru că dacă vom pierde următorul meci nu realizăm nimic.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

Era clar că suntem două echipe cu jucători foarte buni. În seara asta a făcut diferenţa atitudinea fiecărei echipe”, a spus Cicâldău pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău '24 (p) şi Nistor '55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea '37 pentru oaspeţi. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.