Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și câinii suferă de articulații dureroase! Iată ce produse să alegi pentru a le alina suferința

Twitter
Caine

Descoperă cum poți să reduci durerea de articulații, într-un mod simplu

Dacă și tu ești un iubitori de animale de companie, știi că aceștia simt durerea sau disconfortul la fel ca noi - chiar dacă le este mai dificil să o exprime. Uneori, o arată scheunând sau șchiopătând, ca răspuns la durere. Alteori însă, semnele sunt mai mai subtile și neobservate chiar și de către cei mai bine intenționați părinți de patrupezi. Poate ni se pare doar că iubitul câine a devenit “mai încet”, însă ne gândim că vârsta este de vină - lucru extrem de fals!

Nu lăsa ca lipsa semnalelor sa iti deturneze atenția - este foarte probabil ca și câinele tău (indiferent dacă șchiopătează sau nu) să aibă probleme cu articulațiile. Acum este timpul să-i găsești sprijinul potrivit! In plus, vei descoperi în articolul de astăzi si cateva soluții concrete.

Indicații ale problemelor de articulații la câini

Iată cum poți știi dacă patrupedul are nevoie de ajutor, din cauza durerilor sau disconfortului:

●      Are o atitudine caracterizate de iritabilitate

●      Rămâne în urmă, în timpul plimbării

●      Se ridica mai greu dimineata

●      Rigiditatea, șchiopătarea sau încetinirea

●      Nevoia de a dormi mai mult

●      Tot mai puțină atracție față de jocuri și plimbări

●      Nu mai sare în mașină ori evita mersul pe trepte

●      Linge excesiv o articulației dureroasa

●      Are articulații umflate

●      Pierde masa musculara

●      Scheunatul la atingere

●      Face „salturi de iepuraș” în timpul alergării (sarituri înainte intr-o pozitie ghemuita)

Articulațiile nu sunt ceva “minor”, ci pot afecta întreaga calitate a vieții unui caine. Netratate, ele duc  la probleme extrem de grave ce pot chiar împiedica mobilitatea animalelor. Ce urmeaza? Intervenții și tratamente dificile sau operații chirurgicale.

Sanatatea articulatiilor poate fi pusă în pericol dintr-o mulțime de cauze: vârsta, rasa, greutatea excesivă, accidente, defecte congenitale ori ereditare.

Afla acum cum poți diminua durerea și însănătoși articulațiile la cainii nostri

Durerea cronică nu ar trebui sa aduca suferința si sa distruga calitatea vietii nici unei fiinte, mai ales cand este in grija noastra si avem la indemana solutia pentru a schimba lucrurile.

Pe langa menținerea unei greutăți optime, poți insista în suplimentare potrivită.

Suplimentele pentru articulatii câștigă tot mai multă popularitate,  în lumea canină, ca alternativă la medicamentele pentru durere ce sunt eliberate doar pe bază de rețetă.

content-image

Descoperă la PetMax întreaga ofertă de suplimente pentru articulațiile câinilor, de înaltă calitate.

●      GlycoFlex

O colecție de produse de încredere, recomandate de medici veterinari, de peste 40 de ani. S-a dovedit clinic că GlycoFlex crește rezistența piciorului posterior la câini cu până la 41% în doar 4 săptămâni. Sunt prezente ca tablete palatabile, tablete gumabile, iubite de caini.

Formula GlycoFlex conține un amestec puternic de ingrediente dovedite pentru susținerea articulațiilor, inclusiv; condroitină, glucozamină și MSM. Ingredientul aparte este Perna canaliculus - un aliment verde, integral - midiile verzi - ce oferă elemente de bază pentru cartilaj și lichid sinovial, care mențin articulațiile protejate, lubrifiate și le ajută funcționarea optimă. Perna, provenit din apele curate din Noua Zeelandă, oferă acizi grași omega esențiali, glucozamină și aminoacizi care sunt echilibrați prin aportul si munca naturii, nu prin cea a chimistilor.

●      Confis Ultra

Supliment alimentar nutritiv dietetic pentru câini adulți, conceput pentru susținerea metabolismului articulațiilor în caz de osteoartrită. Contine Glucozamină in țesuturi animale, Sulfat de condroitină, Acid hialuronic, Colagen nativ de tip II.

●      K-9 de la PetNaturals

K-9 Complete Motion - supliment nutritional pentru caini cu mare eficienta destinat protectiei articulatiilor. Ca ingrediente, se remarca sulfat de condroitina, glucozamina, metilsulfonilmetan, antioxidanti, aminoacizi si minerale. Totul intr-o formula nutritiva completa pentru intretinerea articulatiilor si un bun suport energetic.

●      WeJoint

K-9 Complete Motion este un supliment nutrițional foarte eficient pentru protecția articulațiilor, care conține sulfat de condroitină, glucozamină, metilsulfonilmetan, antioxidanți, aminoacizi și minerale într-o formulă nutrițională completă pentru menținerea articulațiilor și susținerea energiei.

Aceste produse ofera o abordare multiplă într-o singură formulă unică, menita să acționeze ca

abordarea completa a patologiei articulare. Potrivita pentru rase mici, rase medii și rase mari de caini.

●      BioFlex

Un supliment care oferă o abordare inovatoare avansată pentru a aborda sănătatea și buna funcționare a articulațiilor. Formula sa conține glucozamină, MSM, creatină, boswellia, extract din semințe de struguri, acid hialuronic și substanțe de umplutură: UC-II®.

La orice varsta, in orice conditii, alege suplimentele pentru articulatii, în farmacia pentru caini Petmax.ro!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.