Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi a debutat la Rangers, în minutul 77 al confruntării cu Aberdeen

ianis hagi

Ianis Hagi a debutat la Rangers, sâmbătă, mijlocașul român fiind introdus pe teren de Steven Gerrard în minutul 77 al confruntării cu Aberdeen, contând pentru runda cu numărul 24 din prima ligă scoțiană, scor 0-0, potrivit Mediafax.

La o zi după ce a fost prezentat oficial la Rangers, Ianis Hagi s-a aflat în lotul echipei lui Gerrard. Românul l-a înlocuit pe Scott Arfield, în minutul 77, însă nu a reușit să se facă remarcat în cele aproximativ 18 minute în care a evoluat.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

Partida dintre Rangers și Aberdeen s-a încheiat cu scorul de 0-0. Echipa lui Ianis Hagi se află pe locul secund în prima ligă scoțiană, cu 57 de puncte acumulate în primele 23 de runde, fiind la patru lungimi de liderul Celtic. Pentru Rangers urmează meciul de campionat cu Hibernian, care este programat miercuri, de la ora 21:45.

Ianis Hagi (21 de ani) a fost împrumutat de Genk, vineri, la formaţia Glasgow Rangers. Mijlocaşul român va evolua la echipa lui Steven Gerrard până la finalul sezonului actual, însă scoţienii au posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv. Internaţionalul român se află la a treia experienţă în străinătate, după cele de la Fiorentina şi Genk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.