Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi ar putea fi transferat definitiv la Glasgow Rangers

thescottishsun.co.uk
ianis hagi

Ianis Hagi ar putea fi cumpărat definitiv de Glasgow Rangers, susţine antrenorul secund al scoţienilor, Gary McAllister. Performanţa românului din meciul cu Braga i-a impresionat atât pe fani, cât şi pe cei din conducerea clubului scoţian.

„Meciul de joi seară a fost un mare plus pentru el. Faptul că s-a adaptat atât de repede e un lucru benefic pentru viitor. A venit aici, se bucură de antrenamente şi s-a adaptat foarte rapid. E talentat, fără îndoială, şi nu îţi dai seama dacă e stângaci sau dreptaci. Dacă va continua să performeze la fel, atunci va trebui să luăm în calcul opţiunea de cumpărare definitivă. Managerul are decizia finală, dar ne-a impresionat pe toţi, vrem să-l păstrăm şi să-i menţinem încrederea ridicată. Cred că nu poate decât să se bucure când marchezi de două ori contra lui Braga, iar 50.000 de fani îţi scandează numele”, a spus Gary McAllister, antrenor secund Rangers, potrivit „The Sun”, conform Mediafax.ro.

Citește și: Oreste lansează un avertisment serios pentru PNL, PMP și USR: ‘Dacă nu vor începe cu adevărat’

Ianis are parte de un început bun la Rangers. A marcat de două ori în Europa League, cu Braga, şi a punctat o dată şi în campionat, contra celor de la Hibernian.

Fiul lui Gică Hagi aparţine în continuare de belgienii de la Genk, însă Rangers are opţiunea de a-l cumpăra definitiv, până la vară, pentru cinci milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.