Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi despre şansele României U21: 'Suntem unde ne-am dorit, pentru asta am luptat toată calificarea, să ajungem printre cele mai bune echipe din Europa'

Facebook.com
Ianis Hagi

Ianis Hagi a vorbit la o conferinţă de presă, despre şansele României U21 la EURO, dar în special despre cum vede meciul de debut al naţionalei noastre, potrivit mediafax.

Citește și: Silviu Mănăstire dezvăluie cum și-au încasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘își căpușează partidul’

Fiul lui Gică Hagi este convins că el şi coelgii săi vor fi pregătiţi din toate punctele de vedere în meciul de marţi cu Croaţia şi pot debuta cu dreptul la turneul final din Italia. "Suntem unde ne-am dorit, pentru asta am luptat toată calificarea, să ajungem printre cele mai bune echipe din Europa şi în momentul de faţă nu avem nimic de pierdut. Este cea mai grea grupă, după părerea mea, dar sunt încrezător, putem fi surpriza Campionatului European. Avem o generaţie talentată şi sigur până mâine, la ora jocului, vom fi pregătiţi 100% mental, fizic şi tactic".

Citește și: Lia Olguța Vasilescu iese la rampă! S-au triplat pe guvernarea ciumei rosii

România are parte de o grupă infernală la Campionatul European, cu Anglia, Franţa şi Croaţia. Naţionala U21 se află la prima participare la un turneu final european, după 21 de ani. Meciul de debut este programat marţi, împotriva Croaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.