Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi i-a fermecat pe fanii viola: A marcat primul gol în Italia - VIDEO

www.sport.ro

Ianis Hagi a fost trimis la echipa Primavera a Fiorentinei, unde ar avea mai multe şanse să joace, şi a făcut senzație de la prima impresia.

Fiul lui Gică Hagi s-a remarcat în victoria cu Spezia, scor 6-2, în care a deschis scorul cu o execuţie superbă dintr-o lovitură liberă, gol care a adus aminte de reușitele tatălui său.

Ianis a fost doar unul dintre tinerii talentaţi pe care Paulo Sousa i-a trimis la echipa Primavera pentru a prinde cât mai multe minute. Toledo şi Faye se află în aceeaşi situaţie şi s-au numărat la rândul lor printre marcatorii din meciul cu Spezia.

Citește și: Prima Doamnă, Simona Halep de la Palatul Cotroceni - VIDEO

La finalul partidei, antrenorul echipei de tineret a toscanilor, Federico Guidi, a vorbit despre Hagi şi despre ceilalţi jucători aflaţi în circuitul formaţiei mari.

"Sunt băieţi aflaţi în atenţia echipei mari, veniţi aici pentru a prinde minute, pentru a-şi pune la punct condiţia fizică şi a-şi găsi ritmul de joc. S-au comportat excepţional, au adus calitate pe teren şi suntem cu adevărat fericiţi pentru ceea ce au adus echipei şi pentru prestaţiile lor", a precizat tehnicianul.

În urmă cu două zile, după ce Viitorul a câştigat cu 2-1 meciul din deplasare cu FC Botoşani, Gică Hagi s-a arătat optimist în privinţa şanselor fiului său de a debuta curând şi la echipa mare a Fiorentinei.

"E alături de echipa mare, eu zic că mai devreme sau mai târziu o să apară. Sperăm să vină şi ziua debutului, să intre cât mai repede şi apoi să rămână acolo. Am vorbit cu el, sunt foarte mulţumiţi de el din toate punctele de vedere. Atât sportiv, cât şi din punct de vedere al caracterului", a spus fostul căpitan al echipei naţionale, conform Digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.