Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi, lăudat de coechipierul lui de la FC Rangers, Connor Goldson: 'Ne-a repus în joc împotriva celor de la Braga'

thescottishsun.co.uk
ianis hagi

Connor Goldson se declară impresionat de Ianis Hagi și își sfătuiește coechipierii să îl ia drept exemplu. Ianis Hagi a marcat două goluri în partida dintre Rangers şi Braga, scor 3-2, din Europa League.

Ianis Hagi a fost cel care a reuşit să repună în joc pe Rangers în meciul cu Braga din Europa League. Stranierul a marcat de două ori, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Adrian Năstase îi răspunde lui CTP, după ce jurnalistul a spus că Beuran l-ar fi ‘gâdilat sub gușuliță’

Goldson a fost impresionat de impactul asupra echipei al lui Ianis Hagi şi şi-a sfătuit coechipierii să îl ia ca exemplu pe jucătorul român.

„Dacă eşti parte din linia de atac a lui Rangers, trebuie să marchezi goluri. Avem nevoie ca atacanţii noştri să marcheze şi să creeze ocazii. Ianis ne-a repus în joc împotriva celor de la Braga. S-a acomodat foarte repede şi ăsta este un lucru foarte impresionant având în vedere forma noastră la acest moment. Este uşor pentru un jucător să eşueze, într-o perioadă grea a echipei”, a spus Connor Goldson despre Ianis Hagi, potrivit „Daily Record”.

Citește și: Suntem în alertă! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a depistat carne de pui cu gripă aviară

„Pentru un tânăr, să vină aici şi să arate de ce este capabil, deşi echipa nu mai joacă la fel de bine ca de obicei, este o dovadă a talentului său. El lucrează din greu. Este în sala de forţă în fiecare zi şi munceşte în plus. Este foarte popular în vestiar şi va fi şi mai popular dacă va continua să marcheze aşa cum a făcut-o cu Braga”, a adăugat fundașul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.