Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi nu are un rol esențial la Genk: El a mai avut un insucces, la Fiorentina - presa spaniolă

Fanatik
Ianis hagi Genk

Jurnaliștii spanioli de la Fichajes au realizat un material amplu despre Ianis Hagi, în care au scos în evidență mai multe aspecte care au dus, până acum, la evoluții nu foarte bune pentru belgienii de la Genk, anunță MEDIAFAX.

Spaniolii fac trimitere și la insuccesul de la Fiorentina și consideră că Ianis Hagi nu a crescut foarte mult din punct de vedere al experienței, în tot acest timp. „Fiul miticului Gică Hagi nu are la Genk rolul pe care toată lumea îl aștepta. În ultimii ani mai mulți tineri și-au început carierele în sport pentru a le călca pe urme părinților.

Citeşte şi: MARTOR CHEIE în dosarul Vlădescu audiat în SUA - Unul dintre cei la care ajungeau banii 'datoraţi' de austrieci avea sarcina de a nu lăsa nicio dovadă scrisă

Românul Ianis Hagi este unul dintre cele mai bune exemple de jucători care au eșuat să facă asta. Hagi, care evoluează în Belgia, la Genk, se află, la 21 de ani, în fața unui sezon-cheie al carierei sale. Un rol important la echipa belgiană l-ar putea propulsa în atenția unor mari cluburi europene și astfel ar putea încerca să se apropie de miticul Gică Hagi, care a jucat la Steaua, Barcelona, Real Madrid, Brescia sau Galatasaray.

În plus, trebuie să adăugăm că Ianis nu are rolul scontat la Genk. A reușit 3 goluri și 4 pase decisive în aproape 700 de minute în tricoul lui Genk. Ianis, care vine de la Viitorul, a avut deja un insucces la Fiorentina, dar la acel moment s-a considerat că este prea tânăr și neexperimentat.”, scriu cei de la Fichajes.

Citeşte şi: EXCLUSIV! CE miniştri cu greutate SE LĂUDA Sebastian Vlădescu că are la degetul mic - A încasat milioane de euro spunând că bani vor ajunge și la unul dintre ei

În iulie, Ianis Hagi a fost transferat de campioana Belgiei, Genk. Mijlocașul a evoluat în 13 partide din campionat, până în prezent, reușind trei goluri și patru pase decisive. De asemenea, românul a participat la cinci meciuri din grupele Ligii Campionilor, cu Salzburg, Napoli și Liverpool, însă fără a avea realizări notabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.