Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi, prima reacție după ce a scris istorie, la fel cum a făcut și tatăl său în urmă cu 30 de ani

Inquam Photos / Cornel Putan
ianis hagi

Ianis Hagi, atacantul echipei naţionale a României, este fericit pentru calificarea la Euro 2024 şi crede că naţionala tricoloră a ajuns pe merit la turneul final din Germania.

„Am reuşit să ne calificăm în nouă meciuri, ceea ce e foarte bine! Suntem fericiţi! Am demonstrat că am fost pregătiţi. Golul lor nu a schimbat multe. Ştiam că trebuie să fim echilibraţi. Am gestionat bine momentele şi le-am adaptat la situaţii, aşa cum am făcut-o în toată campania. Ne-am continuat planul şi a venit şi golul nostru. Nici nu mai ştiu cum a ajuns mingea la mine la golul doi. Era la un moment dat la Răzvan, după a sărit la mine şi am întors-o la colţul scurt.

S-a simţit calificarea după acel gol. [coincidenţa cu victoria de la Cardiff, în 1993] Nu cred în coincidenţe ci în destin. Îţi faci destinul de mic copil, prin muncă. Domnul Iordănescu este un muncitor, eu sunt un muncitor. Noi, la tineret, am avut mentalitatea să jucăm de la egal la egal cu orice echipă, şi am făcut asta şi acum. Ne-am calificat şi suntem pe merit la Euro. România a fost pregătită de la primul meci şi s-a văzut asta.

Rămâne să jucăm pe Arena Naţională cu un stadion plin, încercăm să-i facem fericiţi pe suporteri. Să terminăm pe primul loc ar fi un avantaj pentru toată ţara, asta ne Rămâne să jucăm pe Arena Naţională cu un stadion plin, la următorul meci. Ştim că i-am făcut fericiţi pe suporteri în seara asta”, a declarat Ianis Hagi.

Echipa naţională a României a învins sîmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, echipa naţională a Israelului şi s-a calificat la turneul final al Euro 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.