Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi, vedetă în presa spaniolă - AS i-a dedicat un articol mijlocașului român

ianis hagi

Ianis Hagi (20 de ani) i-a impresionat până şi pe jurnaliştii publicaţiei AS, cu prestaţia din ultima etapă disputată în play-off-ul Ligii 1 Betano, împotriva Craiovei, potrivit mediafax.

Într-un articol dedicat fotbalistului de la Viitorul, spaniolii au scos în evidenţă cuvintele lui Gică Hagi (”Ianis e Xavi de Rmânia”) şi au enumerat cele 4 echipe care se bat pe el. Prin prestaţiile din acest sezon, Ianis Hagi a atras privirile unor formaţii importante ale Europei. Ajax, Standard, Anderlecht şi Sevilla sunt echipele enumerate de AS că s-ar interesa de mijlocaşul român. Îi prevăd o carieră strălucită, aşa cum a avut-o şi tatăl său. Cele mai mari şanse să beneficieze de calităţile lui Ianis le-ar avea gruparea iberică. Jurnaliştii turci au aflat că directorul sportiv Monchi l-a trecut pe lista de achiziţii din vară şi se interesează periodic de el.

Ianis Hagi a strălucit în Viitorul - Craiova 2-1, meci în care a marcat un gol superb, de la 30 de metri, iar Gică Hagi (54 de ani) anunţă că fiul său ar putea face faţă la Ajax Amsterdam, echipa care l-a transferat de curând pe un alt jucător trecut pe la Academia Hagi, Răzvan Marin (22 de ani). ”Ar fi extraordinar ca el să ajungă acolo şi cred că ar face faţă. Cred că Ianis poate să facă faţă la nivel foarte mare. Are mintea cât noi toţi aici, deci e inteligent şi are personalitate”.

În acest sezon, Ianis, care e cotat la 3,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, a reuşit 11 goluri în cele 33 de meciuri jucate pentru Viitorul în toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.