Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iar o să iasă SCANDAL: Liviu Dragnea anunță pe ce va da banii Gabriela Firea

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Liviu Dragnea o aruncă pe Gabriela Firea în gura criticilor. Șeful PSD a anunțat că primăria Bucureștiului urmează să bage bani și în fotbal. Clubul Rapid trebuie salvat, fiind o legendă a sportului românesc, a declarat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a precizat că a discutat acest aspect cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pe care l-a asigurat că îl susţine moral.

Citește și: Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

"Mi-a zis (Dan Tudorache - n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în clubul Rapid şi eu am spus că îl susţin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani şi orice pot să fac moral, să-l susţin, să-l încurajez - sper să nu mai fie şi ăsta vreun trafic de influenţă. Aş vrea să salvăm acel club, care este totuşi un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului. Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluţie bună. Poate şi cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion, care nu cred că ne poate aduce deservicii, ba dimpotrivă", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

Pe de altă parte, el a spus că stadionul de la Craiova a fost proiectat până să apară noile norme generate de tragedia de la Colectiv, drept pentru care au apărut nişte prevederi legale care trebuie puse în practică, dar a adăugat că nu sunt probleme de rezistenţă.

Citește și: Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.