Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iarna face ravagii pe șosele: un TIR a derapat pe A1 și blochează traficul

Inquam Photos / Octav Ganea
zapada viscol iarna

Se circulă în condiții de iarnă pe șosele din județele Argeș, Călărași, Covasna, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Olt, Teleorman și Vrancea. Pe autostrada A1 București – Pitești, un TIR a derapat pe sensul către Capitală, în județul Dâmbovița, fiind restricționate două benzi.

Citește și: Profesorul Benedek Imre: Fratele meu a murit legat de pat. Avem filmare în care imploră să fie lăsat să plece

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Se circulă în condiții de iarnă pe tronsonul kilometric 11 (București) – 49 (loc. Corbii Mari, jud.Dâmbovița) al autostrăzii A1 București – Pitești. Un autotren a derapat pe sensul către Capitală, la kilometrul 72 (localitatea Petrești, județul Dâmbovița), fiind restricționate benzile unu și doi. Se circulă pe banda de urgență, nefiind valori ridicate de trafic în zonă.

De asemenea, trafic în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere din județele Argeș, Călărași, Covasna, Giurgiu, Gorj (loc. Rânca), Harghita, Ialomița, Ilfov, Olt, Teleorman și Vrancea.

Pe autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea, nu mai sunt precipitații, circulându-se în condițiile unui carosabil umed, fără probleme de fluență a traficului.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.