Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iași: Wizz Air a livrat a 4-a aeronavă. Avionul trimis la Iași este din ultima generație

newsair.ro
wizz air

Compania Wizz Air și-a mărit baza de la Iași și a anunțat alocarea celei de-a patra aeronave. Reprezentantul firmei din Ungaria, Alexandra Avădanei, a informat că avionul trimis la Iași este din ultima generație și va opera pe trei rute nou introduse, anunță Rador.

Destinațiile noi sunt către Aeroportul Memmingen din Germania, Basel-Mulhouse din Elveția și Copenhaga din Danemarca.

Alexandra Avădanei: "Suntem aici prezenți din 2006 și continuăm să investim în dezvoltarea economică a țării și în dezvoltarea noastră de business. A patra aeronavă – noi creăm 3 noi rute care vor zbura din Iași către Memmingen, către Compenhaga și către Basel și de asemenea, creștem frecvențele de zbor către 8 destinații. Dintre ele aș menționa doar către Bruxelles și către Paris – de 7 ori pe săptămână și către Milano – de 11 ori pe săptămână".

Directorul Aeroportului Iași, Romeo Vatră, a solicitat companiei Wizz Air introducerea de curse noi: "Ne bucură faptul că Wizz a dat acest semnal. Avem nevoie și avem încredere că acest parteneriat se va dezvolta în continuare. Deja discutăm și noi am lansat o propunere către Wizz de a introduce curse noi către Atena, Valencia, Berlin și alte destinații pe care noi le-am propus în urma unui studiu și a a unei analize pe care am făcut-o recent".

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a afirmat că peste un an ar urma să fie încheiate lucrările la Terminalul T4: "Sunt convins că anul 2023 și mai ales 2024, când practic vom finaliza lucrările la noul Terminal T4, va însemna cu adevărat o dezvoltare pentru Iași, pentru regiunea noastră și mai ales pentru România".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.