Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

"Iepurașul din Diaspora"

iepuras de Paste
Pentru al V-lea an, Asociația Maramureș din Torino, organizează această campanie de binefacere pentru copiii orfani și nevoiași din diverse zone ale României.
"Iepurașul" nostru conține: o jucărie de pluș, un iepuraș de ciocolată și dulciuri( pentru copiii mici). Pentru copiii mari, am dăruit un ou mare de ciocolată cu surpriză.
Anul acesta datorită situației care este, am reusit să trimitem zâmbete doar la 500 de copii. Orfelinatele de la București, Constanța, Sibiu și Maramureș.
În afară de dulciuri, la familiile nevoiașe am cumpărat si alimente ( de la cartofi, ulei, faină, zahăr, ouă la pampers pentru copii).
" Iepurașul din Diaspora" a dăruit zâmbete și la Torino, în diverse structuri sanitare ."Casa Ugi", unde sunt copii bolnavi de tumoare si ii vizitam de 5 ani. Azilul de bătrâni "Anna Maria" și spitalul "Martini". Am incercat sa le daruim cate un zâmbet în această tristă perioadă.
În afară de aceste zâmbete, Asociația Maramureș din Torino a avut și o campanie intitulată "O mască pentru un bolnav ", în care am donat 150 de măști spitalului de boli infecțioase din Craiova, 100 spitalului orășenesc din Viseu de Sus si 50 oamenilor nevoiași din Viseu de Sus.
Pe pagina mea de facebook ( Liliana Solomon), la albumele de poze, se pot vedea campaniile noastre.
Acțiunile noastre nu se opresc aici. La Torino am ajutat cu alimente foarte multe familii atât de români cât și italieni. Familii care în această perioadă au o situație foarte delicată.
Pe viitor avem și alte acțiuni de binefacere, cum ar fi " E ziua ta, copile drag", "Un ghiozdanel pentru un școlarel" si "Mos Crăciun din Diaspora".  La toate aceste campanii participă prieteni, cunoștiințe și oricine vrea să ne fie alături.
Personal, fac voluntariat de 21 de ani și asta îmi dă o satisfacție sufletească enormă. Sunt de parere că nu costă nimic sa fii OM bun si daruind un zâmbet unui copil orfan, unui copil nevoiaș, unei familii aflate în dificultate, nu poate decât să fie dovadă clară că ne pasă de cei din jurul nostru și încercăm pe cât posibil să le fim aproape.
Președinta Asociației Maramureș,
Liliana Solomon
Doamne ajută la toata lumea si Paște fericit tuturor !

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.