Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iese 'jupânul portocaliu' din Parlament?

oltean

Prezent in Parlament din 1990 fara intrerupere, fost vicepresedinte PDL si un politician influent atat in Bucuresti cat mai ales in Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean vrea sa renunte la Parlament.

Cunoscut drept "jupanul", printre alte porecle, Oltean a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că se gândeşte să nu mai candideze anul viitor pentru un nou mandat de parlamentar.

Numele lui Ioan Oltean apare in mai multe dosare DNA.

'Nu vă ascund că există şi o asemenea gândire. Nu este o decizie luată în privinţa aceasta, dar, dat fiind modul în care a evoluat viaţa politică românească în ultimul timp, nu vă ascund că există în mintea mea şi o asemenea alternativă. Dar toate la timpul lor. Deocamdată sunt ferm hotărât, alături de colegii mei şi de copreşedintele Stelian Dolha, să pregătim judeţul pentru alegerile locale şi să le câştigăm', a spus Oltean.

Întrebat care este motivul pentru care, în ultimele luni, a preferat să nu mai susţină conferinţe de presă, Ioan Oltean a spus că decizia are legătură atât cu dorinţa de a-şi lăsa colegii să 'iasă în faţă', cât şi cu faptul în luna iunie fusese chemat la audieri de către DNA.

'Poate că e momentul să las mai mult colegii mei să iasă în faţă. Întotdeauna, prezenţa celor din spatele meu sau lipsa lor de vizibilitate mi s-a imputat mie. Mai era şi un articol, la umbra stejarului nu creşte nimic. Este unul din motivele pentru care am rămas în spate şi celălalt motiv, de a avea o anumită reţinere în a fi extrem de vizibil în această perioadă (după audierea la DNA Oradea, în luna iunie - n.r.). Nu pentru că aş fi fost vinovat sau aş fi vinovat de ceva, ci pur şi simplu pentru faptul că aşa am apreciat că este corect şi bine pentru activitatea partidului la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud şi nu numai la nivel de judeţ', a explicat Oltean.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.