Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ieșire NERVOASĂ din ALDE, după discursul lui Iohannis: Cinic președinte! Este înfiorător cum folosește morții în interes politic!

sigla alde

Președintele tineretului ALDE și co-președinte ALDE București a reacționat dur după ce președintele Klaus Iohannis a atenționat PSD că va fi vinovat de morții de coronavirus dacă nu votează Legea carantinării.

"Cinic președinte! Este înfiorător cum dl Iohannis folosește morții în interes politic! Acum 5 ani, Președintele Iohannis a încercat să se folosească de persoanele decedate la Colectiv. Iohannis: „A fost nevoie să moară oameni ca Guvernul să demisioneze”.

Citește și: Viorel Cataramă vine cu DATE OFICIALE: Înformațiile despre morții de coronavirus sperie populația să accepte DICTATURA

 

Acum, din nou, președintele se folosește de morți pentru a-și justifica atacurile politice. Cinic și politicianist, Iohannis vrea să pună în cârca Parlamentului și opoziției decesele COVID-19.

Și cum să vorbești despre vina altora, când bârna din ochiul tău se vede de la distanță?!

Curtea Constituțională a dat decizia privind carantinarea pe 26 iunie! Din acel moment, orice Guvern responsabil trebuia sa înceapă elaborarea unui proiect de lege. Motivarea Curții Constituționale, cu toate argumentele judecătorilor, s-a publicat pe 1 iulie! Și ce a făcut ”Guvernul meu” de atunci? O saptamana!! Atât le-a trebuit ”specialiștilor” din Guvernul PNL să facă ( și prost!) proiectul de lege privind carantinarea și abia apoi , pe 7 iulie , să-l trimită la Parlament. Deci, cine a tras de timp și, pe logica dumneavoastră, a lăsat românii să moară, dle Președinte?", a declarat Catana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.