Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ieșire SURPRIZĂ a lui Anghel Iordănescu, în apărarea Cosmin Contra: Nu cred că selecționerul trebuie să plece după acest joc

anghel iordanescu

Anghel Iordănescu s-a declarat dezamăgit de evoluția tricolorilor în meciul cu Suedia. Unul dintre cei mai mari antrenori din istoria României susține că ne-am pierdut identitatea, dar spune că ar trebui să sperăm în continuare cât timp există șanse de calificare la Euro 2020, conform Mediafax.

Citește și: Olguța Vasilescu a EXPLODAT: Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo, la reeducare

Antrenor al României la Mondialele din 1994 și 1998, dar și la Europenele din 2000 și 2016, Anghel Iordănescu este, cu siguranță, o înaltă autoritate atunci când vine vorba de fotbal și de România. Fostul tehnician a făcut o analiză echilibrată, dar dureroasă a ceea ce a văzut vineri seara pe Arena Națională și susține că ne-am pierdut identitate.

„Pe mine m-a deranjat foarte mult această diferență clară de joc în favoarea suedezilor. Parcă suedezii erau o echipă latină, o echipă care face posesie de când sunt ei. O echipă cu inițiativă, cu personalitate”, a spus Iordănescu la Digi Sport. Acesta a continuat și susține că diferența între România și Suedia a fost una mare. „Nu mi-a plăcut maniera, diferența care a fost. Suedezii ne-au fost superiori. Noi n-am putut să ne ridicăm nici măcar la pretenția că am făcut un joc bun. De mult n-a mai evoluat naționala într-un așa mod. E clar că trebuie să sperăm în continuare. Din păcate, în ultima perioadă noi doar sperăm”, a concluzionat trist fostul tehnician.

Acesta a vorbit și de situația lui Cosmin Contra, despre care a spus că ar trebui să i se respecte contractul, asta chiar dacă acesta mai acoperă doar meciul pe care România îl va disputa luni seara în Spania.

„Selecționerul a avut timp să cunoască jucătorii. Meciul de aseară a fost o decepție, dar în niciun caz nu cred că selecționerul trebuie să plece după acest joc. Haideți să-i respectăm contractul și după meciul cu Spania cei în măsură să analizeze să o facă. Până în decembrie trebuie să-i respectăm contractul”, a conchis fostul selecționer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.