Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu a EXPLODAT: Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo, la reeducare

Klaus Iohannis Lia Olguta Vasilescu Iohannis Vasilescu

Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis conform cărora nu este în competiţie electorală, ci într-un război cu PSD, afirmând că acesta deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare, conform News.ro.

”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la Antena 3, solicitată să comenteze afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis la o întâlnire electorală, la Bistriţa.

Citește și: Adrian Năstase s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Iohannis: Ipocrizie. A supt serios de la PSD

Ea a subliniat că Traian Băsescu ”a ştiut să strunească toată clasa politică prin dosare”, iar Klaus Iohannis la început părea un preşedinte normal, la locul lui, dar că în ultima vreme ”a început să aibă tot felul de obsesii, frustrări”.

Vasilescu a continuat afirmând că discursurile preşedintelui sunt trase la indigo şi că cei din PSD au fost şocaţi de câte ori Iohannis a rostit numele PSD într-un discurs.

”El tot ceea ce a făcut bun în cinci ani de zile a fost să dea jos de la guvernare PSD”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a mai făcut afirmaţii similare la adresa preşedintelui Klaus iohannis, în perioada în care era ministru al Muncii, când a declarat, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis acuza PSD că a gazat românii la proteste, că afirmaţiile acestuia nu sunt demne de un preşedinte şi, „ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

Preşedintele Klaus Iohannis spune că turul doi al alegerilor prezidenţiale trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare care să arate PSD-ului unde îi este locul şi anume în opoziţie. Şeful statului precizează că el nu se află într-o competiţie electorală cu PSD-ul, ci într-un război cu social-democraţii pentru că aceştia au fost răi cu românii. Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Bistriţa, o întâlnire cu alegătorii din judeţul Bistriţa-Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.