Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iga Swiatek a câștigat turneul WTA 500 de la Adelaide

Iga Swiatek

Jucătoarea poloneză Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, a câştigat sâmbătă turneul WTA 500 de la Adelaide (Australia), dotat cu premii de 535.530 de dolari americani, după ce a învins-o în finală pe elveţianca Belinda Bencic cu 6-2, 6-2.

Swiatek (19 ani, 18 WTA) cap de serie 5, s-a impus după doar 62 de minute, dominând clar confruntarea cu Bencic, şi a câştigat al doilea ei titlu din carieră. Poloneza a reuşit 22 de lovituri decisive, doar şase erori neforţate, şi a avut un procentaj de puncte câştigate cu primul serviciu de 90,9%. Elveţianca a plătit tribut nervozităţii şi a comis opt duble greşeli.

După ce a câştigat un titlu de Grand Slam anul trecut, Swiatek a avut nevoie de trei turnee pentru a câştiga primul ei titlu după Grand Slam-ul de la Paris. La Australian Open, poloneza a fost eliminată în optimi de Simona Halep.

Proba de dublu a fost câştigată de perechea Alexa Guarachi (Chile)-Desirae Krawczyk (SUA), care a învins cu 6-7 (4), 6-3, 10-3, cuplul Hayley Carter (SUA)-Luisa Stefani (Australia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.