Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iga Swiatek a obţinut a 14-a victorie consecutivă şi a acces în sferturi la Miami. Petra Kvitova, următoarea adversară

Petra Kvitova

Poloneza Iga Swiatek, care de la 4 aprilie va fi noul număr 1 mondial, a obţinut a 14-a victorie consecutivă în acest an şi a ajuns în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 1000 de la Miami, relatează News.ro.

Swiatek a trecut în optimi de Cori Gauff, din SUA, locul 14 mondial, scor 6-3, 6-1, într-o oră şi 16 minute.

La 20 de ani, Swiatek a mai câştigat în acest an şi turneele de la Doha şi Indian Wells. Ea poate deveni a patra jucătoare care se impune la "Sunshine Double" (Indian Wells şi Miami), după Stefanie Graf (1994 şi 1996), Kim Clijsters (2005) şi Victoria Azarenka (2016).

În sferturi, Iga Swiatek va evolua cu favorita 28, sportiva cehă Petra Kvitova, care a trecut de rusoaica Veronika Kudermetova, cap de serie 21, scor 7-6(5), 6-4.

Tot în sferturi a ajuns şi spaniola Paulo Badosa, locul 6 mondial, care a învins-o pe sportiva de 16 ani, Linda Fruhvirtova, beneficiara unui wild card, scor 6-2, 6-3.

Badosa va juca pentru un loc în semifinale cu americanca Jessica Pegula, favorită 16, care a beneficiat de abandonul rusoaice Anhelina Kalinina, la scorul de 6-0.

În celelalte două partide din sferturi se întâlnesc japoneza Naomi Osaka, locul 77 mondial, cu americanca Danielle Collins, cap de serie 9, şi elveţianca Belinda Bencic, a 22-a favorită, cu australianca Daria Saville, beneficiara unui wild card şi locul 249 mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.