Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon, lângă un drapel NEOBIȘNUIT al Republicii Moldova la Teheran - FOTO

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Igor Dodon

Igor Dodon și delegația Republicii Modlova au fost protagoniștii unui caz mai puţin obişnuit în cadrul vizitei la Teheran. Drapelul Republicii Moldova, prezentat oficial lângă cel iranian, conform normelor protocolare, a fost lipsit de crucea de aur şi de ramura verde de măslin din gheara dreaptă a vulturului.

Igor Dodon a plecat vineri, 10 februarie, într-o vizită la Teheran, unde urma să participe la invitaţia preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Şah, Kirsan Ilyumzhinov, la deschiderea Campionatului lumii la şah între femei, anunță Adevărul. Totodată, şeful statului anunţa că va avea mai multe întrevederi cu oficiali de rang înalt din conducerea Iranului, dar şi cu oameni de afaceri din regiune.

Citește și: Lumea întreagă, ÎN ALERTĂ: Coreea de Nord a lansat o RACHETĂ BALISTICĂ

Din fotografiile postate de Igor Dodon pe pagina sa de Facebook, dar şi din cele postate de Kirsan Ilyumzhinov pe Twitter, observăm că drapelul de stat al Republicii Moldova nu arată precum stipulează Legea privind Stema de Stat a Republicii Moldova, care, de altfel, prevede că Conducătorii autorităţilor şi instituţiilor publice, şefii misiunilor diplomatice şi ai oficiilor consulare ale Republicii Moldova, conducătorii persoanelor juridice şi persoanele fizice care utilizează sau reproduc Stema de Stat sînt obligaţi să asigure utilizarea corectă, demnitatea şi integritatea acesteia.

Deocamdată nu se cunoaşte de ce drapelul Moldovei a fost lipsit de crucea de aur din ciocul vulturului, dar şi de ramura verde de măslin din gheara dreaptă a acestuia.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.