Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon a discutat despre reglementarea transnistreană cu şeful misiunii OSCE

wikipedia.org
igor dodon

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a discutat luni despre reglementarea transnistreană cu şeful Misiunii Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) în Republica Moldova, Claus Neukirch, precum şi cu ambasadorul Slovaciei la Chişinău, Dusan Daho, în ajunul întrevederii sale cu liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, care va avea loc marţi, informează Radio Chişinău potribvit Agerpres.

Potrivit unui anunţ al preşedintelui Dodon, a fost discutat bilanţul recentei întrevederi în format "5+2" de la Bratislava şi necesitatea realizării măsurilor de consolidare a încrederii.

La începutul lunii octombrie, la Bratislava s-a desfăşurat prima runda de negocieri din anul curent în format "5 + 2", dar aceasta s-a încheiat fără niciun rezultat. Părţile intenţionează să continue discuţiile la începutul lunii noiembrie, pentru a semna un protocol înainte de organizarea şedinţei finale a Consiliului de Miniştri al OSCE, care va avea loc la Bratislava la începutul lunii decembrie.

Igor Dodon şi liderul transnistrean Vadim Krasnoselski urmează să se întâlnească marţi la vila prezidenţială de la Holercani, ora la care va începe întrevederea nefiind deocamdată anunţată. Cei doi s-au mai întâlnit de cinci ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.