Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon, desemnat candidatul Partidului Socialist la alegerile prezidențiale din R. Moldova

dodon.md
igor dodon

Liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM, prorus), Igor Dodon, 41 de ani, a fost desemnat miercuri candidat al formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale din 30 octombrie din republică, informează Moldpres, citează agerpres.ro

Decizia a fost luată în unanimitate de către Consiliul Republican al PSRM, organul suprem al partidului. 'În urma consultărilor cu organizaţiile teritoriale, s-a decis în unanimitate participarea PSRM la alegerile prezidenţiale din toamna anului curent, fiind desemnat în calitate de candidat la funcţia de şef al statului preşedintele formaţiunii, Igor Dodon', a anunţat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

LOVITURĂ de teatru în Cazul Ponta. Cum l-a 'ajutat' Cioloș pe Ponta să rămână avocat


'Vă mulţumesc pentru încredere, voi întreprinde tot posibilul ca să fac faţă tuturor aşteptărilor poporului R. Moldova. În următoarele zile vom începe colectarea semnăturilor în susţinerea candidatului înaintat. Victoria noastră în scrutinul prezidenţial înseamnă că vom avea şanse să preluăm puterea în cadrul următoarelor alegeri parlamentare', a declarat Igor Dodon.

Senatul României cere lămuriri de la Obama și de la Senatul SUA/ DOCUMENT


Liderul PSRM a mai spus că, în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale, are ca obiective consolidarea statalităţii, combaterea unionismului, crearea naţiunii civice moldoveneşti, îmbunătăţirea sferei economice şi restabilirea relaţiilor cu Federaţia Rusă. Potrivit Unimedia, un alt obiectiv al lui Dodon este schimbarea obiectului de studiu istoria şi limba română. 'Sunt sigur că următorul preşedinte al ţării va activa mai eficient, va fi un salvator al poporului şi va veni întotdeauna în apărarea cetăţeanului', a declarat Dodon, citat de Moldpres. 

Sloganul electoral al PSRM în alegerile prezidenţiale din 30 octombrie este 'Moldova are viitor'. Tot miercuri, PSRM va depune la Comisia Electorală Centrală (CEC) cererea privind înregistrarea grupului de iniţiativă pentru colectarea semnăturilor de susţinere a candidatului PSRM la funcţia de preşedinte al ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.