Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon îi așteaptă pe ruși să vină la Chișinău: 'Vom reuși, ai noștri deja sunt aproape' (video)

Igor Dodon Vladimir Putin Dodon Putin

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, așteaptă ca cineva să vină la Chișinău  pentru a înlătura actuala guvernare și a reveni la putere. Cel puțin asta reiese dintr-o declarație făcută în fața mai multor cetățeni adunați la o adunare în Găgăuzia. Acesta a ținut un discurs în limba rusă, în care i-a asigurat pe alegători: ”Vom reuși, ai noștri deja sunt aproape”.

”Sunt sigur că trebuie să fim prieteni cu Rusia, nu împotriva Europei, dar să fim prieteni cu Rusia pentru că avem nevoie de piața aceasta, avem nevoie de motorină ieftină pentru fermieri, avem nevoie de gaz și energie electrică ieftină. De aceea, vă îndemn să nu renunțați, totul va fi bine. Vom reuși, ai noștri deja sunt aproape” a declarat Dodon.

Fostul președinte nu a concretizat cine sunt ”ai noștri”, însă având în vedere de cuvintele anterioare, în care a vorbit despre importanța apropierii de Rusia, ar putea fi vorba despre trupele ruse care au invadat Ucraina.

Nu este prima dată când Dodon încearcă să manipuleze oamenii cu necesitatea economică de a fi prieteni cu Rusia. Anterior, el a declarat că 80 la sută din exporturile noastre agricole ajung pe piețele CSI, în mare parte în Rusia. Deschide.MD a demonstrat într-un articol că declarația sa este cel puțin exagerată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.