Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon îl AMENINȚĂ pe Băsescu: Profitați acum. După 13 nu veți mai avea cetățenie

dodon.md
igor dodon

Candidatul PAS, Maia Sandu, și candidatul PSRM, Igor Dodon, s-au întâlnit față în față, joi seară, la dezbaterea "Eu vreau sa fiu presedinte" de la PRO TV Chișinău.

Întrebat despre faptul că astăzi fostul președinte Traian Băsescu și soția sa au depus jurământul pentru a obține cetățenia Republicii Moldova, candidatul PSRM Igor Dodon a declarat că, dacă va deveni președinte, îi va retrage cetățenia fostului președinte român.

Jose Mourinho, umilit în Europa League: Nicuşor Stanciu a reuşit primele goluri la Anderlecht /VIDEO

„Domnule Băsescu, profitați acum. După 13 nu veți mai avea cetățenie! Eu susțin statalitatea Republicii Moldova. Pregătiți-vă domnule Traian Băsescu, după 14 noiembrie veți pierde cetățenia pe care nu o meritați”, a declarat Igor Dodon.

„Noi trebuie să avem relații bune cu toți. Noi nu trebuie să renunțăm la regimul de vize. Președintele Dodon va fi un echilibru între est și vest. Poziția partidului însă rămâne de integrare euroasiatică. După 13 voi fi un președinte al tuturor”, a mai spus acesta.

Traian Băsescu a declarat săptămâna aceasta că nu a votat în primul tur din cadrul alegerilor prezedenţiale în Republica Moldova pentru că Igor Dodon, candidatul socialist la preşedinţia republicii, a atacat la Curtea Constituţională hotărârea prin care Nicolae Timofti i-a acordat cetăţenia Republicii Moldova. 'Acum s-a judecat şi s-a respins, aşa că, în turul doi, voi vota pentru Maia Sandu", a afirmat Băsescu, la un post de televiziune.

Băsescu a primit cetăţenia Republicii Moldova prin decretul preşedintelui Nicolae Timofti, semnat la începutul lunii iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.