Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon nu uită să o atace, din nou, pe Maia Sandu: Românașii sunt bravo, au distrus cu 30.000 de euro ceea ce a construit Soros cu 300 de milioane de dolari

stiri.md
maia sandu igor dodon

„Românii au distrus cu 30.000 de euro ceea ce a construit Soros cu 300 de milioane de dolari.” Declarația a fost făcută de fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, în legătură cu premiul primit de Maia Sandu la Timișoara.

Fiind întrebat în cadrul emisiunii „În direct cu Igor Dodon” despre premiul de 30.000 de euro al Maiei Sandu, Igor Dodon a spus că „despre faptul că asta este o rușine națională deja au înțeles toți”, transmite Știri.md.

Dar eu pot spune altfel, românașii sunt bravo, sincer. Cu 30.000 de euro să distrugi tot ce a construit Soros cu 300 de milioane de dolari, și asta într-o lună. Maia Sandu cea sfântă, cum o considerau toți, pentru 30.000 de euro a scris și la CNA ca să primească banii. Lasă să-i ia, că-i hapsână”, a adăugat Igor Dodon.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz de la USR, a reacţionat după ce premiul primit de Maia Sandu la Timişoara a fost contestat la Chişinău. Fritz a spus că acest premiu nu a fost virat către preşedintele R. Moldova şi că pentru el Maia Sandu este atacată de Rusia, dar că Timişoara arată că este curajoasă şi că nu a uitat valorile de libertate şi democraţie pentru care oamenii au murit la Revoluţia din Decembrie 1989.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.