Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon și-a lansat un site unde își prezintă informații legate de dosarele penale deschise împotriva sa

Inquam Photos / Andrei Mardari
Igor Dodon

Fostul președinte al Repubicii Moldova, Igor Dodon, anunță că și-a lansat un site unde va publica informații cu privire la toate dosarele penale deschise împotriva sa. Dodon susține că nu are nimic de ascuns, transmite Știri.md.

„Așa cum am promis mai devreme, am decis să public informațiile cu privire la toate dosarele penale deschise împotriva mea, la comanda regimului Maiei Sandu. Nu avem nimic de ascuns, și de astăzi lansăm un site, unde toată lumea se poate familiariza cu materialele cauzelor și își poate forma propria opinie pe baza documentelor, probelor și faptelor reale, dar nu a interpretărilor unilaterale.

Pagina web www.cazuldodon.com este deja disponibilă tuturor celor interesați. Informațiile pe site vor fi actualizate permanent, inclusiv vor fi publicate opiniile experților în acest domeniu”, se arată în anunțul lui Dodon.

Site-ul prezintă structurat materiale din dosarele lui Dodon, probele care urmează a fi cercetate de instanța de judecată, mijloacele materiale de probă, procesele-verbale privind acțiunile de urmărire penală, profilul acuzatorilor de stat, profilul martorilor procurorilor, poziția apărării, declarațiile reprezentanților guvernării actuale, declarațiile experților.

Menționăm că, în unul dintre doare fostul președinte Igor Dodon este învinuit de comiterea infracțiunii de corupere pasivă și organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei organizații criminale.

În dosarul fraudei de la Energocom, Dodon este învinuit de abuz în serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.