Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon: Voi propune colegilor din PSRM să nu voteze Guvernul Grosu

Facebook
Igor Dodon

Președintele socialiștilor, Igor Dodon, spune că va propune mâine colegilor săi din PSRM să nu voteze pentru Guvernul propus de Igor Grosu.

Potrivit lui Dodon, mâine, la ora 8:30  fracțiunea parlamentară a socialiștilor va avea o ședință, iar la 9:30 Dodon va susține un briefing, în care va anunța decizia finală a socialiștilor, transmite realitatea.md.

„Acest Guvern vine cu oameni care au studii pe la Harvard, dar care nu cunosc nimic decât să vină pe la conferințe de presă și să-i critice pe alții. Sunt tinerei, fără experiență și asta va fi o mare greșeală dacă va fi votat.

Care va fi prețul pentru toate astea? Din punct de vedere politic, dacă să ne gândim: haideți să votăm și probabil vom avea mii de morți și oameni flămânzi.

De votat pentru acest Guvern nu se poate. Eu voi propune mâine colegilor din fracțiune să nu voteze acest Guvern.

Chiar dacă riscăm să pierdem mult, eu consider că nu trebuie să votăm acest Guvern. Dar decizia finală o vom lua la fracțiune”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Glavnîi Vopros” de la postul NTV.

De asemenea, socialistul a criticat dur propunerile parvenite din partea premierului desemnat, în special ce ține de instituirea unui lockdown.

Dodon consideră că acest lucru va înrăutăți și mai mult situația economică, pentru că în urma închiderii întreprinderilor comerciale, a piețelor și localurilor, foarte multă lume nu va avea resurse de supraviețuire.

Realitatea menționează, că în cadrul ședinței de joi a Parlamentului urmează să fie discutată în plen soarta Guvernului Grosu: echipa guvernamentală, precum și programul de guvernare.

În cadrul Comisiei Juridice, Numiri și Imunități, proiectul de hotărâre în acest sens nu a întrunit un număr suficient de voturi pentru a fi susținut, de aceea decizia finală o va lua mâine plenul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.