Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPF: Aproximativ 35.200 de persoane au trecut granițele României, în ultimele 24 de ore

Facebook
frontiera vama nadlac

Aproximativ 35.200 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 12.000 mijloace de transport (dintre care 4.300 de automarfare) au efectuat formalităţile de control prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări în ultimele 24 de ore.

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 15.100 de persoane cu 5.300 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 20.100 persoane cu 6.700 mijloace de transport, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Citește și: Rafila, critici dure în debutul campaniei de vaccinare: ''Festivităţile' au costat, cred, mai mult decât vaccinul'. Când se va vaccina medicul

Conform sursei citate, frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 12.300 de persoane şi 5.700 de mijloace de transport (1.500 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 4.800 de persoane cu 2.000 mijloace de transport.

Poliţia de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat, în ultimele 24 de ore, nouă fapte ilegale (4 infracţiuni şi 5 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Citește și: Scepticism în rândul europenilor față de vaccinarea împotriva Covid-19: 'Nu cred că există un vaccin în istorie care să fi fost testat atât de repede'

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 1.000.000 de lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 3.000 de lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 19 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis ieşirea a 5 cetăţeni români din diferite motive legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.