Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR: Circa 190 de percheziţii la suspecţi de infracţiuni economice, efectuate săptămâna trecută de poliţişti

observatorulph.ro
perchezitii

Lucrători specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Poliţia Română au desfăşurat în ultima săptămână 189 de percheziţii, în dosare penale întocmite pe numele unor suspecţi de infracţiuni economice, fiind indisponibilizate bunuri în valoare de aproape 4.000.000 de lei şi ridicate peste 300.000 de ţigarete de contrabandă, a informat sâmbătă IGPR. 

Conform unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română, în perioada 17 - 23 februarie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 189 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 92 de mandate de aducere, în dosare penale ce vizează infracţiuni economice. 

În cadrul cauzelor penale instrumentate, faţă de 277 de persoane s-a dispus începerea urmăririi penale, fiind luate măsuri preventive faţă de 27 dintre acestea. 

De asemenea, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unor bunuri, în valoare totală de peste 7.000.000 de lei, dintre care peste 1.000.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 3.815.000 de lei. 

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 303.000 de ţigarete, 155,36 kilograme de tutun şi 2.334 de litri de alcool de contrabandă, potrivit IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.