Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR, despre extrădarea lui Alexander Adamescu

primm.ro
alexander adamescu

Şeful IGPR, Bogdan Despescu, a confirmat, marţi, că fiul omului de afaceri Dan Adamescu, Alexander Adamescu, este în custodia Poliţiei londoneze şi va urma procedura de extrădare către România.

"A fost depistat de către poliţiştii din Londra seara trecută. Este o activitate care s-a realizat ca urmare a unui schimb de date şi informaţii între Poliţia Română, Direcţia Naţională Anticorupţie şi autorităţile britanice. La acest moment, persoana este în custodia Poliţiei din Londra, urmează procedura de extrădare, o procedură care e stabilită la nivel internaţional, persoana în cauză va fi prezentată instanţei de judecată pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, urmând a se dispune cu privire la extrădare", a declarat marţi Despescu, citat de Agerpres.

Fiul patronului ziarului 'România liberă', ARESTAT la Londra

El a precizat că este o procedură obişnuită, iar autorităţile din Marea Britanie se vor pronunţa favorabil cererii de extrădare.

În luna martie, procurorii DNA au înaintat Tribunalului Bucureşti propunerea de arestare în lipsă a omului de afaceri Bogdan Alexander Adamescu, acuzat de două infracţiuni de dare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.