Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR: Trei persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc, în urma a trei percheziţii efectuate în Bucureşti şi Călăraşi.

Citeşte şi: Adrian Ţuţuianu vine cu DEZVĂLUIRI: Ce se va discuta, de fapt, în cadrul Congresului PSD

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea DIICOT Călăraşi, au efectuat 3 percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

"În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat 224 de grame de canabis, un cântar electronic de precizie, patru telefoane mobile, 2.000 de lei şi patru grindere folosite la mărunţirea drogurilor", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis vineri AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului 2018, un bărbat de 27 de ani, din comuna Luica, judeţul Călăraşi, ar fi expediat din Spania un colet conţinând canabis concubinei sale, din municipiul Bucureşti. Ulterior, drogurile ar fi fost vândute către consumatori sau către alţi dealeri, dintre aceştia fiind identificaţi doi bărbaţi, din Olteniţa.

Citeşte şi: ALERTĂ - România va fi SUB APE: Avertisment de ultim moment de la hidrologi. Care sunt zonele lovite de inundaţii

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, precum şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din Călăraşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.