Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îi va sancționa PSD pe deputații care au făcut scandal în shaormerie?

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat marți, la Digi24, că situația deputaților social-democrați Adrian Solomon și Irinel Stativă, amendați de poliție după ce au intrat într-o shaormerie fără mască și au făcut și scandal, va fi discutată în ședința săptămânală a conducerii PSD.

„Nu eu decid, maine va fi BPN si se va decide acolo daca se ia o decizie sau nu”, a zis Romașcanu, întrebat dacă cei doi deputați vor fi sancționați și de partid, nu doar de autorități. „Sunt imagini de o gravitate infinit mai mica decat imaginile cu Orban band si fumand in birou. N-am auzit ca PNL sa-l fi sanctionat pe dl Orban pentru acea chestiune mai grava”, a mai zis purtătorul de cuvânt al PSD.

Romașcanu a indicat că episodul dăunează totuși imaginii PSD. „Absolut. Dar asemenea derapaje sunt minimale in ce priveste PSD. Nu este o constanta a PSD”.

Conducerea colectivă interimară a Partidului Social Democrat se reunește miercuri, de la ora 14:00, la sediul central al partidului.

Poliția Capitalei anunță că au aplicat o nouă amendă în cazul deputaților PSD Adrian Solomon și Ioan Stativă, după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vedere, în valoare totală de 4.000 lei, pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din București.

Citește și: SONDAJ CURS - Viitorul Parlament va fi controlat la limită de o mare alianţă de dreapta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.