Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IKEA Pallady a bătut orice record: Suma colosală încasată în prima săptămână de la deschidere

ikea

IKEA Pallady, al doilea magazin din România al lanţului suedez de mobilier, a înregistrat vânzări de aproape 8 milioane lei în prima săptămână de la deschidere, potrivit unui comunicat, potrivit news.ro.

”În prima săptămână de la deschidere, magazinul IKEA Pallady a înregistrat vânzări de 7.861.142 lei. Peste 100.000 de oameni au vizitat magazinul în perioada 24 iunie – 30 iunie 2019 (inclusiv), valoarea medie a bonului de cumpărături fiind de 245 de lei”, arată un comunicat al companiei.

Citește și: Vești uriașe pentru toți elevii! Măsură-bombă a Guvernului – Ecaterina Andronescu anunță că sunt bani

IKEA Pallady, din Bucureşti, cel mai mare magazin din Sud Estul Europei al companiei suedeze şi al 431-lea în lume, a fost inaugurat oficial pe 24 iunie, la 12 ani de la intrarea pe piaţa din România, în 2007, când se deschidea primul magazin IKEA din ţară, în Zona Comercială Băneasa.

Valoarea totală a investiţiei în magazin este de aprope 90 de milioane de euro.

De asemenea, centrul comercial TOM Constanţa a anunţat luni că lanţul suedez de mobilier IKEA a inaugurat, la sfârşitul lunii iunie, cel de-al treilea centru de colectare din întreaga ţară, după cele din Braşov şi Timişoara.

Citește și: Vești uriașe pentru toți elevii! Măsură-bombă a Guvernului – Ecaterina Andronescu anunță că sunt bani

Noul centru de colectare IKEA se întinde pe o suprafaţă de 942 de metri pătraţi, iar de aici clienţii retailerului scandinav din Constanţa, dar şi din judeţele învecinate au posibilitatea să ridice produsele comandate online. Totodată, aceştia vor avea în curând la dispoziţie şi puncte digitale de comandă, unde îşi vor putea configura mobilierul, vizualiza ansambluri de bucătării sau dormitoare, iar în viitorul apropiat, în acest pick-up point va fi inaugurat chiar şi un showroom de mici dimensiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.