Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iker Casillas propune un 'Clasico Vintage' în scopuri caritabile

Iker Casillas

Fostul mare portar Iker Casillas, lungă vreme căpitan al echipei de fotbal Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, a propus luni organizarea unui ''Clasico Vintage'' după încheierea crizei provocate de pandemia de coronavirus, ale cărui încasări să fie utilizate în folosul persoanelor care au nevoie, transmite EFE.

Casillas, care în ultimii ani ai carierei a evoluat la FC Porto, a făcut propunerea pe contul său de Twitter, răspunzând mesajelor trimise de Andres Iniesta şi Carles Puyol, foste vedete ale rivalei FC Barcelona.

''Conversaţia'' are la origine un clip video al LaLiga în care fostul fotbalist Xavi Hernandez, o legendă a clubului catalan, în prezent antrenorul formaţiei qatariene Al-Sadd, a afirmat că a fost ''delicios'' să îl vadă jucând pe Andres Iniesta, la care fostul său coechipier actualul jucător al formaţiei japoneze Vissel Kobe a adăugat luni ''şi cu atât mai mult să-l văd în fiecare zi la cinci metri...''

Fostul coleg Carles Puyol, unul dintre stâlpii echipei catalane pentru mulţi ani, s-a prins în joc şi a comentat: ''Nu vă puteţi imagina cum a fost să vă văd pe amândoi, de la câţiva metri din spate''.

Iker Casillas, o persoană foarte activă pe reţelele de socializare, a fost coleg cu cei trei la echipa naţională, cu care a câştigat titlurile europene în 2008 şi 2012 şi pe cel mondial în 2010.

''(...) Când va trece această nenorocire ar trebui să ne adunăm toţi jucătorii legendari şi să jucăm un Clasico Vintage. În folosul persoanelor nevoiaşe'', a propus Casillas, care a anunţat recent că doreşte să candideze la preşedinţia Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.