Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iker Casillas reacționează la plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real

Iker Casillas

"Piano, piano" (n.r.: ușurel, ușurel), așa cum sunt italienii, actualii și foștii jucători de fotbal, care l-au cunoscut pe Cristiano Ronaldo, au avut câte o reacție în ceea ce privește transferului verii 2018 - pleacarea portughezului de 33 de ani de la Real Madrid la Juventus, relatează mediafax.

Fostul coleg de la Real Madrid, o legendă a echipei din capitala Spaniei, Iker Casillas, a ales să îi transmită un mesaj atacantului portughez prin intermediul conturilor de socializare.

"Despărțirile sunt dureroase, mai ales atunci când vorbim de un jucător atât de important. Îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut pentru un club (n.r.: Real Madrid), pe care l-ai făcut și mai mare decât era. Felicitări pentru ambiția și reușita ta de a fi cel mai bun. Mult succes pe noul tău drum, Cristiano", au fost cuvintele scrise de Casillas pe contul său de Instagram.

Iker Casillas și Cristiano Ronaldo au jucat împreună la Real Madrid în perioada 2009 - 2016, an în care portarul spaniol a plecat în Portugalia, la FC Porto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.